Monday, July 30, 2007

Senyuman yang tak senonoh

So many tags has been going on around here until I lost my own postings tim...

Little rascal is kinda back to his cheeky self, although his appetite is not as good yet, and I walk good now, although sometimes I can still feel the pinch on certain angles.

Last night was the earliest EVER that I went to bed. 11.30pm!! Suami tanya if I still wanted to use the pc, and I said I was going to tidur liao. Seratus dua puluh saat kemudian, dia pun tidur. Eh eh, I tanya sama dia, apasai tidur awal, dia tanya saya balik. I jawab I letih lah! Dia pun jawab sama, tapi itu tangan sudah jadi ular leh! Kakakakkkaaaaaa..... miang bia laki! I cakap letih pih tidurlah, jangan kacau. Iisshhh! Itu senyum bukan main manis lagi woooo........

Laki satu dunia semacam eh?? Semua miang!

9 comments:

Mommy to Chumsy said...

hahhahhha....jadi semalam tak lah senyap sangat dalam bilik tidur???

AceOne118 said...

Wakakaka!!! tangan ular? Lu tarak tanya kah...ini pay per touch!!

TingTitLei said...

kalau suami kamu tak miang all of a sudden.. please check in his pants. pasti sudah hilang 2 biji benda dan satu batang benda

kaklong said...

lol..that is so funny ^_^

Sweetpea said...

WH - eh, kena senyap juga. nanti anak bangun :P

yinsi - aiks! liddat meh? nanti dia suruh bayar bil lektrik? hehe

TTL - haha! baguslah! I takpayah buat homework! muahhahahaa!

kaklong - thanks for visiting. like this lor, nak ngumpat pasal suami, kena BM, sebab dia tak paham! haha..

Vien said...

Ai, i punya suami pun sama...tapi i tak bagi..muahahaha...

Sweetpea said...

vien - tak kan selalu tak bagi kut. nanti curi makan! :P

janicepa said...

dia tak miang u mula takut lor..

Sweetpea said...

janice - ya tak ya jugak hor? :P